Foto - Pixabay
Reklāma

Auns
(21. marts–20. aprīlis)
Egļu skuju smarža Aunu nomierina, padara jaunāku. Vērmeles un lavanda savalda viņa karsto raksturu, toties rozes smarža tiek uzskatīta par Aunam nepiemērotu.

Tomēr, ja Aunam iestājusies neveiksmju virkne, var pakvēpināt telpās rožu aromātu. Tas jādara vienu nedēļu, pirms miega, turklāt dilstošā mēnesī. Šī procedūra palīdzēs tikt galā ar nepatikšanām.

Dilles, muskats un lilija provocē skandālus, bet sandala aromāts pretēji – lietišķajam Aunam ir ļoti labvēlīgs. Mārsils ātri atjauno fiziskos spēkus un atbrīvo no depresijas.



Reklāma

Vērsis
(21. aprīlis–20. maijs)
Visharmoniskākais aromāts Vērsim ir roze, jo dāvā veiksmi it visā, ko vien viņš vēlas. Izops, mirte un sandals nomierina un atbrīvo no negatīvās enerģijas. Hronisku neveiksmju gadījumos Vēršiem ieteicama mārsila un muskata smarža, taču ne katru dienu.
Dilles, rozmarīns, paeglis, vērmeles un lavanda Vērsim nav labvēlīgas. Lilija modina maigumu un atsaucību, tā šīs zīmes skaistā dzimuma pārstāves padarot neatvairāmas.

Dvīņi
(21. maijs–20. jūnijs)
Laimi un veiksmi Dvīņiem sniedz smaržkociņi, kas atjauno mentālo enerģiju:: izops, rozmarīns, paeglis un dilles. Toties vērmeļu, egles un lavandas smarža, lai arī palīdz atrisināt strīdīgus jautājumus, ātri nogurdina. Mārsils nāk talkā konfliktsituācijās, taču nav ieteicams šo aromātu lietot bieži. Priede un mirre rosinās interesi pretējā dzimuma pārstāvī. Lilija paver nojausmas un intuīcijas spējas. Muskata un rozes aromāts ir labs tikai kritiskās situācijās, gluži tāpat kā sandals un mirte.

Vēzis
(21. jūnijs–20. jūlijs)
Nekas tā neaizsargā šīs zīmes pārstāvjus kā ūdenslilijas aromāts. Priedes, lavandas, mārsila un egles smarža Vēzim nav labvēlīga. Par veiksmi personīgajā dzīvē rūpējas muskats un roze, bet sandals un mirte ir obligāti galvu reibinošas karjeras pavadoņi.

Lauva
(21. jūlijs–21. augusts)
Zvēru ķēniņam spēkus vairot palīdz izopa, mirres un priedes aromāts. Roze gādā par ģimenes labklājību, bet sandals, rozmarīns un dilles palīdzēs gūt atzinību lietišķajās aprindās. Starp citu, sandals Lauvas seksuālajām attiecībām piešķirs spilgtumu un novitāti.
Mirte nes patīkamas pārmaiņas dzīvē, bet egles, paegļa, lavandas, vērmeļu un lilijas smarža Lauvām ir labvēlīga tikai noguruma un neveiksmju brīžos.



Jaunava
(22. augusts–23. septembris)
Šajā zīmē dzimušo cilvēku aura pieņem jebkuras smaržas, katru savā jomā. Mirres dāvā veiksmi mīlestībā, roze saglabā skaistumu un pievilcību, dilles aizsargā no ļaunas acs, bet vīraks attīra Jaunavas biolauku. Sandals un mirte sargā ģimenes laimi. Vērmele atjauno emocionālo mieru, palīdz atbrīvoties no depresijas, bet egle palīdz tikt galā ar slimībām. Rozmarīns pastiprina domas, paeglis garantē veiksmi zinātniskajā darbā, muskats piešķir mundrumu.

Svari
(24. septembris–23. oktobris)
Šajā zīmē dzimušajiem aromāti jālieto ļoti piesardzīgi, jo Svari ļoti jutīgi reaģē uz smaržām. Bez ierobežojumiem var izmantot vīraka, rozes, lavandas, egles un paegļa aromātu. Vīraks pasargās no noskauduma, to var nēsāt uz krūtīm kā aizsardzību pret ļaunu aci. Roze veicinās spēku pieplūdumu, egle pasargās no nepatikšanām, bet paeglis – no slimībām.

Skorpions
(24. oktobris–22. novembris)
Skorpions ir ļoti spēcīga zīme, tāpēc nekāda cita smarža, izņemot liliju, nav spējīga mainīt tās auru. Tikai lilija var piespiest Skorpionu atslābināties un iedziļināties savā iekšējā pasaulē. Mirres, sandalu, priedi un muskatu var izmantot tikai spēku izsīkuma brīžos, lai nenodarītu kaitējumu veselībai. Krīzes situācijās rozes smarža Skorpionu pasargās no enerģētiskiem uzbrukumiem un padarīs neievainojamu. Sandals un mirte labvēlīgi ietekmē gan biznesu, gan personīgo dzīvi. Vērmeles, lavanda, paeglis un egle palīdz Skorpionam pieņemt pareizos lēmumus.

Strēlnieks
(23. novembris–20. decembris)
Uz Strēlnieku ļoti labvēlīgi iedarbojas smaržas, kas atjauno saikni ar dabas spēkiem: mirres, vīraks, izops, priede, sandals, mārsils un mirte. Sasniegt virsotni intelektuālajā jomā palīdz paeglis un rozmarīns. Roze akcentē dabas doto pievilcību, toties ar lilijas aromātu jābūt piesardzīgiem – tas der, ja gribas atslābināties, bet nekādā gadījumā to nedrīkst izmantot, risinot svarīgas problēmas.



Mežāzis
(21. decembris–19. janvāris)
Mežāzim veiksmi dod smaržas, kas pastiprina domas un atvēsina emocijas: vērmeles, lavanda, paeglis, rozmarīns un egle. Roze un muskats palīdz nostiprināt apņēmību un ticību saviem spēkiem, kā arī vairo Mežāža labklājību. Vīraks aizsargā no negatīvajām enerģijām ne tikai pašu Mežāzi, bet arī viņa ģimeni. Lilija modina gaišredzības spējas un rosina iemīlēšanos. Mārsila aromāts piešķir spēku. Toties nav vēlams lietot muskata un priedes aromātu – tie tikai pastiprinās Mežāža spītību.

Ūdensvīrs
(20. janvāris–19. februāris)
Rozmarīns, paeglis, egle un vērmele palīdz uzturēt garīgos spēkus un sniedz papildu aizsardzību. Sabiedriskās un lietišķās dzīves sfēru kontrolē sandals, muskats, roze un mirte, bet personīgajā dzīvē šie aromāti provocē kaislību uzliesmojumus. Lilija noskaņo Ūdensvīru uz dvēseliskām sarunām, dilles sargā no noskauduma, bet no neveiksmēm palīdz izkulties priede. Mārsils atjauno spēkus, lavanda padara dzīvi rāmu un mierīgu.

Zivis
(19. februāris–20. marts)
Šajā zīmē dzimušo veiksme tieši atkarīga no iekšējo spēku daudzuma. Viņu laimei labvēlīgs ir vīraks, mirres, mirte, sandals, roze un muskats. Sarežģītu jautājumu risināšanā palīdz egle, lavanda, paeglis un vērmele. Turklāt visi šie aromāti paaugstina imunitāti pret slimībām. Vīriešiem, kas dzimuši Zivju zīmē un ir nodarbināti fiziskā darbā, veiksmi nes mārsils, bet sievietēm šim mērķim labāk izmantot sandalu. Savukārt izops daudzām Zivīm atver gaišredzības spējas, pastiprina intuīciju. Lilija stiprina pārliecību un ticību saviem spēkiem. Rozmarīns ne tikai vairo spēkus, bet arī palīdz izvairīties no daudzām dzīves kļūdām.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu