Reklāma

Grupa “Double Faced Eels” laiž klajā EP “Atspulgs” un šo notikumu svinēs ar tūri visā Latvijā, līdz ar EP iznākšanu radio stacijās nonāk arī grupas otrais singls.

Vai tas ir sapnis atklāt veidu kā izārstēt kādu slimību, vai tas ir sapnis uzstādīt gada labākos pārdošanas rādītājus savā uzņēmumā. Tiekties pēc sapņa, iet uz mērķi, nebaidoties paslīdēt, pakrist – tas kaut ko no cilvēka paņem. “Liesma” ir domāta tiem brīžiem, kad nepieciešams sev atgādināt, ka Tu TO vari. Lai tā ir kā mantra, kuru atkārtot sev, kad tuvojies spēka izsīkumam. Ceram, ka “Liesma” kādam palīdzēs!” par dziesmu saka tās teksta autors un grupas solists Reinis Straume.

Muzikāli “Liesma” turpina ar “Atspulgu” uzņemto kursu – mazāk ģitāras, vairāk elektronisko izteiksmes līdzekļu. Dziesmas ierakstā ģitāras netika izmantotas vispār, tās parādās tikai dziesmas dzīvajā izpildījumā, kuru varēs dzirdēt EP tūrē, kas sāksies jau 26.septembrī ar koncertu Jelgavā, klubā “Jelgavas krekli”, 28.

Reklāma

septembrī grupa uzstāsies Rīgā, “Latvijas 1. Rokkafejnīcā”, 29. septembrī Valmierā, bārā “Tinte”, 5. oktobrī Liepājā, “Fontaine Palace”.

EP tituldziesma “Atspulgs” nāca klajā jūnijā un iezīmēja pārsteidzošas pārmaiņas grupas skanējumā.

“Mums kā grupai tas bija liels pārbaudījums – mainīt stilistisko sniegumu un elementus mūzikā, bet tas bija nepieciešams, lai virzītos uz priekšu.

Lielu pārliecību sevī guvu esot ASV – izcīnītā uzvara šovā “Best.Cover.Ever” un iespēja uzstāties kopā ar Bībiju Reksu. No Losandželosas kritiķiem saņēmām spēcīgu apstiprinājuma zīmogu tam, ka esam uzsākuši ceļu pareizā virzienā,” saka grupas dibinātājs Marka. “Double Faced Eels” ir vienīgā grupa no Eiropas, kas iekļuva YouTube konkursa “Best.Cover.Ever” finālā, konkursa pirmajā sezonā DFE šovā uzvarēja.

“Piekrītu tam, ka jārada tas, kas patīk, bet tu nevari ignorēt tendences nedz mūzikā, nedz mākslā kopumā. “Best.Cover.Ever” mūs pamudināja meklēt sevī ko jaunu, tas bija labs impulss pārmaiņām, bet noteikti ne viegls,” saka Marka. “Darbs pie mini albuma šādā bezkompromisu režīmā brīžiem šķita ļoti grūts, bet tagad atlicis patīkamākais – dalīties ar mūziku koncertos,” saka grupas basģitārists Viktors Maslovs.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu