Foto - Pixabay
Reklāma

Kāpēc senatnē meitenes labāk skatījās nevis spogulī, bet savu atspulgu vēroja ūdenī? Mūsdienu pasaulē cilvēki attiecas pret spoguli kā pret parastu sadzīves priekšmetu, dizaina elementu un nepieciešamu aksesuāru, bet ezoteriķiem ir cits uzskats.

Reti kurš zina, ka senos laikos spogulis pirmām kārtām skaitījās maģisks instruments. Ekstrasensi un bioenerģijas speciālisti uzskata, ka spogulis prot savākt un glabāt informāciju. Viņi apgalvo, ka spogulis spēj iegaumēt tā cilvēka stāvokli, kas viņā skatās.

Cilvēks un spogulis
Cilvēks var dažādi pieņemt sevi un savu atspulgu: gan pozitīvi, gan negatīvi. Visa šī informācija saglabājas spoguļa atmiņā, bet pēc tam spogulis atdod to, ko uzkrājis. Tāpēc labāk neskatīties spogulī, ja esi sliktā noskaņojumā, spogulis paredzēts smaidam un priekam.

Pasakās parādās tāds jēdziens kā Aizspogulija. Pasaku varoņi caur spoguli nokļūst citā pasaulē, pasakainā un neticamā. Cilvēciskā uztverē tā ir brīnišķīga pasaka ar aizraujošu sižetu.

Reklāma

Bet vai tiešām viss tā ir? Kas ir atspulgs? Tā ir tava īstā kopija! Spogulis lasa informāciju, un, tāpat kā mūsu smadzenes, atspoguļo tās uz spoguļa virsmas. Šeit darbojas līdzīgs princips kā ar kopējamo mašīnu. Ieliekot lapu, mašīna nolasa informāciju un nokopē to, ko nolasījusi. Atšķirība parādās vien tajā, ka spogulis neizgatavo kopijas.

Spogulis un enerģija
Spogulis lasa to, ko redz, un noteiktu laiku glabā informāciju savā atmiņā. Informācija – tā ir enerģija, kas pasaku pasaulē zināma kā Aizspogulija.

Ja datus, kurus glabā spogulis, ieliktu video, tajā tu redzētu, kas un kad pie spoguļa piegājis, kas pagājis garām utt. Šī iemesla dēļ ezotēriķi iesaka neturēt savā mājā svešus un vecus spoguļus, bet, ja mājā kāds nomiris, rekomendē spoguli neienest istabā, kur atrodas mirušais.

Kāpēc tāds padoms? Spogulis absorbē smalko enerģiju, un mirušā cilvēka astrālam spogulis kļūst par lamatām un ieslodzījuma vietu. Ja cilvēka astrāls paliek aizzīmogots spogulī, astrāla enerģija liek darbā visu spogulī savākto informāciju par vizuālajiem tēliem, kā rezultātā parādās un kļūst redzami fantomi – spoki.

Dažādām radībām tā ir vienīgā iespēja atbrīvoties no spoguļa sprosta. Tāpēc neuzmanīga attieksme ar spoguli var beigties ar diezgan nepatīkamām sekām.




Spogulis mājā
Spogulis piefiksē konkrēto mirkli savā atmiņā. Vēl vairāk, epizode paliek piefiksēta līdz pat tās personas vai būtnes (dzīvnieka) dzīves beigām, kas spoguļojusies spogulī. Tāpēc turpmāk spogulim būs raksturīga šīs personas vai būtnes enerģija.

Tādā veidā spogulis ir sava veida vampīrs. Jo vairāk laika cilvēks parāda spoguļa priekšā, jo vairāk savus attēlus viņš rada, jo vairāk enerģijas zaudē dzīves laikā.

Tāda pati enerģētiskā vampīrisma shēma notiek tad, kad cilvēks uzņem pašfoto, jo arī fotogrāfija ir mūsu spoguļattēls.

Fotogrāfija atspoguļo cilvēcisko enerģiju. Tie, kas prot just un redzēt enerģijas, var daudz ko uzzināt par cilvēku pēc viņa fotogrāfijas.

Ja tu kaut kur ieliec savu fotogrāfiju, tas nozīmē, ka katram ir pieeja tavai enerģijai. Enerģija ir visam. Kaut ko darot vai radot, cilvēks atdod daļu no savas enerģijas.

Pēc fotogrāfijas ekstrasenss pateikt ļoti daudz ko, un tā būs taisnība. Tāpēc arī saka, ka fotogrāfija nes enerģiju. Redzot tavu foto, cilvēki atšķirīgi uz to reaģēs. Kāds apskaudīs un paņems tavu enerģiju. Tas var radīt nervu darbības traucējumus un galvassāpes.

Spogulis un ezotērika
Patiesībā, mūsdienās ir izdomāts ļoti daudz lietu, kas atņem cilvēkiem enerģiju, un tas ir tāpēc, ka pasaule ir negatīvās enerģijas pilna. Vajadzīgi instrumenti, kas no cilvēkiem iegūst pozitīvo enerģiju. Cilvēki šajā kontekstā darbojas kā sava veida baterijas.

Mūsu dzīve uz zemes ir spoguļattēls paralēlajai realitātei, par kuru runā daži viedi mācekļi.

Pats par sevi spoguļattēls nevar eksistēt, jo tas ir pilnībā atkarīgs no oriģināla un attēlo viņa kopiju. Savukārt pats oriģināls ir esošās pasaules projekcija. Un dažādu atspulgu spektrs atšķirsies no ģimenes strīdiem ar globāla mēroga incidentiem. Tādēļ viss, kas notiek un notiks, ir tikai spoguļattēls.

Kad slimo kāds no taviem tuviniekiem, spoguli paspīdini pret debesīm, bet pēc tam lai tajā paskatās slimnieks. Tā viņš ātrāk izveseļosies. Bet noteikti vēlāk izdzēs informāciju, nomazgājot spoguli ar ūdeni.

Foto - Pixabay
Foto – Pixabay

Spoguļu ietekme
Pastāstīsim nedaudz par veciem spoguļiem. Diezgan grūti diagnosticēt tajos “pārdzīvoto” notikumu skaitu un enerģētisko fantomu daudzumu. Tāpēc, ja tev gadās mantot vai saņemt dāvanā spoguli, kura priekšā kļūst auksti vai arī kura priekšā “raud” aizdegtas sveces, labāk ielikt to tekošā ūdenī.

Praktiski visi zina: ja mājās kāds nomiris, jāaizklāj spogulis. Tomēr kāds neaizklāj visus spoguļus, kāds to izdara vēlāk nekā vajadzīgs, bet kāds savukārt atsedz tos par ātru. Tā vai citādi, tas viss ietekmē tavas mājas enerģiju, jo tāds spogulis var izsūkt ģimenes locekļu spēkus. Šādu spoguli vislabāk sasist, bet tā, lai tu neatspoguļotos sasistajās lauskās. Kā tas darāms?

Ieliec “slikto” spoguli audumā un tad maisā, ar skatu uz leju. Iznes to ārpus mājas, vēlams mežā vai parkā, un lauskas aproc zem kāda koka. Ja tev gadījies nejauši sasist šādu spoguli, centies savākt lauskas, tajās neatspoguļojies, piemēram, tās savācot ar garu slotu.

Guļamistabā spogulim jābūt novietotam tā, lai miega laikā tu tajā neatspoguļojies, jo citādi tev rādīsies slikti sapņi, bet no rīta jutīsies slikti. Nekādā gadījumā guļamistabā neliec spoguļgriestus, bet, ja istabā esošam skapim ir spoguļdurvis, nakts laikā vai nu tās atver, vai arī aizklāj.

Avots: “Flytothesky”

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu