Foto - Pixabay
Reklāma

Planētu parāde ir samērā reta astronomiska parādība, kurai lielu vērību pievērš arī astroloģijas piekritēji. 2018. gada 13. augustā vairāki debesu ķermeņi izkārtosies vienā līnijā un jūtami ietekmēšot arī cilvēku dzīvi.

Katram Visuma notikumam ir atskaņas arī uz Zemes, uzskata astrologi. 13. augusta planētu parāde nebūs izņēmums, un vietnes “dailyhoro.ru” iesaka ieklausīties šajos padomos.

Pirmdien planētu parādē izkārtosies Venera, Saturns, Marss un Jupiters. Katrai no šīm planētām būs sava ietekme uz cilvēka enerģētiku, tāpēc piesardzība nenāks par ļaunu. Esiet uzmanīgi, lai izvairītos no nepatikšanām!

Venera pastiprina jutīgumu un seksualitāti, un tas nozīmē, ka planētu parādes laikā daudzi var ieviest pārmaiņas privātajā dzīvē. Šī planēta palīdzēs atrast mīlestību. Tomēr astrologi brīdina, ka nevar visā uzticēties emocijām, citādi riskējam izdarīt nepareizu izvēli. Nav vēlama nepārdomāta rīcība, kas var izraisīt neparedzamas sekas: intrigas, apmānu, attiecību saraušanu.

Reklāma



Saturns palīdzēs koncentrēties un atklāt intuitīvās spējas. Planētu parādes laikā daudzi jutīs trauksmi, kas, iespējams, ļaus izvairīties no nepatīkamām situācijām un novērst vienu otru ķibeli. Šīs planētas enerģētika spēcīgi ietekmēs cilvēkus, tāpēc daudzi iegūs spēku, lai strauji virzītos pretī saviem mērķiem.

Saturnam ir ne tikai pozitīva, bet arī negatīva ietekme: daudzi izjutīs nepatīkamu emociju vilni, nevēlēšanos attīstīties un nodarboties ar ikdienišķām lietām. Tas tāpēc, ka planētas ietekmi pastiprinās Melnais Mēness.

Marss palīdzēs sasniegt jaunas karjeras virsotnes, tomēr cilvēkiem svarīgi vērīgi sekot tam, ko viņi runā un dara. Katrs neuzmanīgi izteikts vārds un nepārdomāta rīcība var ietekmēt reputāciju un turpmākos panākumus. Planētas enerģētika būs spēcīga, tāpēc piesardzīgiem jābūt visiem bez izņēmuma.

Jupiteru bieži dēvē par veiksmes planētu, un šajā planētu parādē tā ietekme nemainīsies. Tiem, kuri spēs apspiest negatīvas emocijas, šī planēta dāvās daudz iespēju mainīt dzīvi uz labo pusi. Svarīgi izvairīties no neapdomīgas rīcības, kas var aizvest strupceļā un laupīt veiksmi finanšu lietās.

Piesardzības pasākumi planētu parādes laikā
Debess ķermeņi ietekmēs visas dzīves jomas, tāpēc 13. augusts un dažas nākamās dienas pēc tā var sagādāt dažādas nepatikšanas.

- Palielinās nelaimes gadījumu risks uz ceļiem;
- Paaugstinās nervu un sirds un asinsvadu sistēmas saslimšanu skaits;
- Biežāk rodas dažādi konflikti;
- Gaidāmas ķibeles ar tehniku;
- Iespējamas neparedzētas finanšu problēmas.

Šo iemeslu dēļ nenāks par ļaunu būt piesardzīgiem. Visiem jārūpējas par savu veselību, jāatturas no kaitīgiem ieradumiem, kā arī jākontrolē emocijas. Izvairīties no riska izdosies, ja nenovērsīsies no ikdienas darbiem, mērķiem un dažādus šķēršļus uztversi kā ikdienišķi risināmus uzdevumus.

Avots: “Esotericblog”

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu