Reklāma

Īpašs stāsts ir par bērniem, kuri dzims planētu cilpu un aptumsumu laikā. Piedzimt Dižčika laikā nav nekas neparasts, jo tādā trāpās katrs piektais planētas iedzīvotājs, tomēr planētu cilpu un aptumsuma tik blīva sakritība ir salīdzinoši reta parādība, blogā www.astrologi.lv raksta astrologs Kristaps Baņķis.

Astrologs uzskata, ka planētu retrogrādu blīvums cilvēka horoskopā paredz, “brīvās gribas” lielumu liktenī: jo vairāk retrocilpu, jo vairāk persona tiek pakļauta “augstākai providencei”, “misijai”, “liktenim” un mazāk viss ir atkarīgs no paša.

Šādā laikā var dzimt bērni, kuri maina pasaules notikumu gaitu, kāda lielāka nozīmīgāka mērķa vadīti. Retrocilpas mēdz nojaukt pastāvošo sistēmu un ierasto lietu kārtību, tādēļ šāda izpratne “iesevosies” arī šo bērnu apziņā, kļūstot par sava ceļa gājējiem.

Pētījumos jau pierādīts, ka aptumsuma ietekmē dzimst ļoti daudz popkultūras ikonas, slaveni mākslinieki, politiķi, zinātnieki, sabiedrībā redzamas un magnētiskas personības. Jo aptumsuma enerģētika pievelk uzmanību.

Reklāma

Protams, līdzās stāv arī mega daudz risku: alkoholisms, narkomānija, citas atkarības un milzu neveiksmes likteņstāstos, bet tas jau atkarīgs no vides, vecākiem, audzināšanas un tā paša likteņa jeb planētu izvietojuma unikāli konkrētā brīdī.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu