Kadrs no video
Reklāma

“Vēlēšanas tuvojas, un mums ir jābūt ļoti modriem. Mēs redzam, ka “Saskaņa” ir izspēlējusi jaunu taktiku. Man ir grūti minēt, vai to visu viņiem ir ieteikuši tā sauktie amerikāņu polittehnologi vai kāds cits konsultants, bet šobrīd “Saskaņa” mēģina uzvilkt jaunu jēra ādu,” Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (VL-TB/LNNK) sacīja RīgaTV 24 raidījumā “Dienas personība ar Veltu Puriņu”.

Mūrniece uzskata, ka “Saskaņas” stratēģija ir izpatikt vēlētājiem un maskēt patiesos nodomus: “”Saskaņa” to dara, lai būtu tīkama latviešu vēlētājam un lai maskētu prokremlisko kursu, ko ir īstenojusi līdz šim. Uz vēlēšanām “Saskaņa” šajā jēra ādā mēģina izlikties tīkamāka, gludāka, latviskāka… Viņi ir izvilkuši priekšplānā arī cilvēkus ar latviskiem vārdiem. Bet, kad šie cilvēki sāk runāt, mēs saprotam, ka viņi – pagaidām ļoti piesardzīgi – sludina to pašu “Saskaņas” prokremlisko virzienu un sadarbību ar Krieviju.”

Mūrniece ir pārliecināta, ka “Saskaņa” mēģina iznīcināt visu, par ko cilvēki cīnījās, atgūstot Latvijas neatkarību. “Kāpēc mēs atguvām neatkarību? Lai mēs būtu tauta, nācija ar savu identitāti, vērtībām, valodu. Šo visu “Saskaņa” ir nemitīgi centusies graut – brīžiem atklāti, brīžiem slēpti. Kad pēc vēlēšanām šī jēra āda tiks novilkta, tad atkal “Saskaņa” būs tāda, kādu mēs to esam pieraduši redzēt,” paredz Mūrniece.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu