Reklāma

Šajā nedēļā, iznākam no Radisson viesnīcas Reimersa ielā, pamanīta kāda slavenajam futbolistam Krištianu Ronaldu ļoti līdzīga persona. Faktu vēl interesantāku padara tas, ka tieši šajā viesnīcā uzturējās visa Portugāles izlase, tai skaitā Ronaldu, kad Portugāles valstsvienība bija ieradusies Rīgā, lai aizvadītu spēli ar Latvijas izlasi. Rīgas iedzīvotāji ir neizpratnē – vai tiešām viens no pasaules ievērojamākajiem sportistiem, neviena nemanīts un fanu netraucēts, ieradies mūsu galvaspilsētā?

“Kādu pēcpusdienu pa pilsētas centru braucu ar velosipēdu, un nespēju noticēt savām acīm – parkā pamanīju Ronaldu! Nevarēju saprast, vai tas tiešām ir viens no maniem mīļākajiem sportistiem, vai biju pārkarsis saulē un nemanīju atšķirību. Lai nu kā – žēl, ka nedevos viņam tuvāk, lai uzņemtu kādu foto un pārliecinātos, vai tiešām tas ir slavenais futbolists,” stāsta Ronaldu fans Jānis.

ronaldu1

Iespējams, slavenajam futbolistam Latvijas galvaspilsēta tik ļoti iepatikusies, ka viņš, fanu netraucēts, to pa ceļam uz Pasaules kausu Krievijā ieradies apskatīt vēlreiz. To apliecina fotogrāfa uzņemtie kadri, kuros iemūžināta Ronaldu pastaiga pa Rīgu – ne tikai baudot Vecrīgas kafejnīcu šarmu, bet arī parku aizēnu.

Reklāma



Portugāles izlase ar Ronaldu priekšgalā Pasaules kausā ielozēta B grupā – tā par titulu cīnīsies kopā ar kaimiņvalsti Spāniju, kā arī Maroku un Irānu. Bukmeikeri Portugālei paredz drošu izkļūšanu no grupas, taču pirmo vietu atdodot vienai no galvenajām lielākā futbola turnīra favorītēm – Spānijai. Pēc uzvaras 2016. gada Eiropas čempionātā Portugāle kā viena no iemīļotākajām komandām tiek minēta arī Pasaules kausā, taču, gluži tāpat kā Eiropas čempionātā, nav galvenā titula pretendente, un tās izredzes novērtētas kā astotās labākās. Savukārt augstu tiek vērtēta iespēja, ka Ronaldu kļūs par rezultatīvāko turnīra spēlētāju, kur šobrīd viņam priekšā nostādīti tikai Lionels Messi, Neimārs un Antuāns Grīzmans.

Pirmā spēle Ronaldu un Portugāles valstsvienībai paredzēta jau čempionāta otrajā dienā, kad tā mērosies spēkiem ar Spāniju. Īsi pēc tam, 20. jūnijā, Ronaldu turpinās cīņu pret Maroku, bet B grupas turnīrs tiks noslēgts mačā pret Irānu 25. jūnijā.

Tie futbola fani, kas nedosies lielāko pasaules sporta notikumu vērot klātienē, tradicionāli savus mīļākos spēlētājus un komandas varēs atbalstīt OlyBet fanu teltī Kronvalda parkā pie Kongresu nama. Visa Pasaules kausa norises laikā teltī varēs ne tikai just līdzi savas iemīļotās futbola komandas startiem, bet arī piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs, izbaudīt aukstus dzērienus un uzkodas, piedalīties prognožu spēlē un konkursos, kā arī satikt pašmāju futbola zvaigznes un citus īpašus viesus.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu