Reklāma

2018. gada 6. jūnijā notiks precīzs Veneras aspekts opozīcijā ar Plutonu. Kopējais tā iedarbības periods ir no 3. līdz 9. jūnijam, vēsta astrologi.

Šajā laikā cilvēki jutīs vēlmi iedziļināties savā mīlestībā, attiecībās, izjust dvēselisku saikni ar partneri, bet redzēs šķēršļus savā ceļā. Var parādīties liela greizsirdība, privātīpašnieciskas tieksmes, vēlme kontrolēt un valdīt pār partneri.

Iemīlējušies pāri jutīs lielu savstarpēju pievilkšanās spēku, bet arī te sastapsies ar grūtībām. Radīsies iespaids, ka nav iespējams tuvināties partnerim, it kā jūs vienu no otra šķirtu augsta siena.

Šajās dienās ļoti svarīgi izrādīt taktiskumu un maigumu pret partneri, neprasot no viņa pārāk daudz. Veneras pozīcija Ūdens stihijas trigonā padarīs šī aspekta ietekmi maigāku, kas sniegs iespēju atrast kompromisu un uzmanīgi izvairīties no konfliktiem.

Reklāma

Tai pašā laikā šis aspekts pastiprinās mūsu dzīves radošo pusi, sniegs daudz iedvesmas, jaunu ideju, lielisku domu. Šajās dienās būs viegli un patīkami radīt, strādāt mākslas lauciņā, baudīt skaistumu sev apkārt.

Svarīgām sarunām, līgumiem, lēmumu pieņemšanai šis periods neder, jo tai pašā 6. jūnijā Merkurs atradīsies precīzā kvadratūrā ar Neptūnu. Kāds var kļūt par savu ilūziju un citu apmāna upuri.

Ko vislabāk darīt šajā laikā:
– radošs darbs;
– dabas un skaistuma baudīšana;
– iedvesmas meklējumi;
– romantika;
– garīgās prakses;
– kultūras pasākumu apmeklēšana.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu