Reklāma

Pareizi pielietojot zināšanas, kas pie mums ir nonākušas no Austrumu valstīm, iespējams harmonizēt savu personīgo telpu. Bet zinot, kādas stihijas atbild par bagātību un veiksmi, var izmainīt dzīvi uz labo pusi un piesaistīt pārticību.

Vēl pavisam nesen mēs pat nenojautām, kas ir fenšui, tomēr šī mācība diezgan ātri un stabili ir ienākusi mūsu dzīvē. Pašlaik vairs neviens nešaubās par iedarbīgumu, kas piemīt austrumu figūriņām, kas nes mums prieku un bagātību. Taču piesaistīt veiksmi var ne tikai ar šādu statuešu palīdzību.

Dažkārt notiek arī tā, ka atvēlot fenšui naudas talismanam pienācīgu vietu uz plaukta, jūs tik un tā neiegūstat vēlamo: it kā viss izdarīts atbilstoši mācībai, bet nezin kāpēc nenostrādāja. Un lūk, vienā skaistā brīdī, gandrīz liekot jums vilties, šādas figūriņas tiek pārvietotas uz kādu vientuļu kaktiņu, tā teikt, tālāk prom no acīm. Un tieši tad sāk notikt brīnumi. Izrādās, tam ir loģisks izskaidrojums: finansiālās labklājības piesaistīšanu ietekmē tādi faktori kā stihijas un debess puses.



Reklāma

Trīs stihijas veiksmes un bagātības piesaistīšanai
Ja jūs vēlaties savam mājoklim piesaistīt pārticību, ar vienu naudas figūriņu nepietiek. Galvenais ir to pareizi novietot telpā, citādi tā nedarbosies. Sākumā nosakiet, kur jūsu miteklī ir ziemeļi, dienvidi, rietumi un austrumi, un tikai pēc tam sāciet rituālu.

Dienvidaustrumi. Šis virziens palīdz palielināt peļņu un piesaistīt papildu ienākumus. Tieši šajā sektorā nepieciešams novietot talismanu ar monētiņām. Figūriņai ir jābūt izgatavotai no koka un nokrāsotai violetā vai zaļā krāsā. Tikai šajā gadījumā fenšui amulets sāks strādāt jūsu labā.

Dienvidi. Šajā zonā nepieciešams novietot jebkādus sarkanas krāsas talismanus, kas simbolizē uguns stihiju. Kā amulets derēs svece. Tieši šāda lieta palīdzēs piesaistīt savam īpašniekam veiksmīga cilvēka slavu un reputāciju. Pirms svarīgām tikšanās reizēm ir pietiekami uz zināmu laiku aizdegt sveci un izteikt savu vēlēšanos. Tādējādi jūs piesaucat uguns enerģiju un iegūstat tās atbalstu.

Ziemeļi. Lai virzītos pa karjeras kāpnēm un piedzīvotu strauju karjeras kāpumu, nepieciešams aktivizēt tieši šo virzienu. Palīgā jums nāks jebkuri zilas un melnas krāsas priekšmeti. Šajā zonā dominē ūdens stihija, tāpēc vislabākais risinājums amuletam būs neliela strūklaka vai dekoratīvas dzirnaviņas. Bet naudas enerģijas aktivizācijai pietiek ar to, ka ūdenī ieliek vairākas spīdīgas monētas.

Avots: “mirror-venus.ru”

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu