Reklāma

Enerģētiski spēcīgākās dienas MAIJĀ. Kad piesaistīt naudu, kad – mīlestību?

Trešais pavasara mēnesis ir piemērotākais laiks, lai aizdomātos par nākotni un aizmirstu pagātni. Ja aprīlī tava enerģētika vēl atjaunojās un spēki papildinājās, maijā pienācis laiks ķerties pie aktīvas darbības. Spēka dienas ir piemērotākais laiks pārmaiņām. Šajās dienās vērojams ļoti spēcīgs pozitīvās enerģijas pieaugums, pateicoties tai, var sasniegt vairāk nekā plānots.

8. maijs – pareģojumu un pravietojumu diena
Šo dienu vēlams veltīts dažādiem pareģojumiem un maģiskiem rituāliem. Šīs diennakts enerģētika ir tik augsta, ka jebkuras maģiskas darbības, kas vērstas uz dzīves uzlabošanu, būs efektīvas, pozitīvs rezultāts nebūs ilgi jāgaida.

Tomēr ezoteriķi atgādina, ka maģiju drīkst izmantot savā labā, bet ne par sliktu citiem. Pretējā gadījumā gaidāms enerģētisks atsitiens ar bēdīgām sekām. Otrdien izdosies ieskatīties savā nākotnē – sapņi būs pravietiski, izdosies zīlēšana. Tu vari saņemt atbildes uz jautājumiem, kas mocījuši jau ilgi.

Reklāma

9. maijs – spēcīga diena
9. maijam piemīt spēcīga enerģija, kas vērsta uz dzīvības spēku paaugstināšanu, gara stiprumu, mīlestību un dzimtas turpināšanu. Senči šajā laikā lūdza Augstāko spēku palīdzību, bet krēslas stundās dedzināja lielus ugunskurus par godu brīvībai un neizdzēšamai mīlestībai.



14. maijs – harmoniska diena
Mūsdienu dzīves ritms, kā likums, grauj gan ārējo, gan iekšējo harmoniju. Tomēr 14. maijā parādīsies iespēja baudīt komforta zonu un abstrahēties no problēmām un uzmācīgām domām. Šajā laikā Mēness atradīsies Dvīņu zīmē. Šī zvaigznāja ietekme dāvās mieru un iespēju gūt spēkus.

Neskatoties uz to, ka šī diena ir pirmdiena, nevajadzētu pārāk daudz laika veltīt darbam, īpaši, ja tā prasa lielu koncentrāciju un darba spēju. Saglabājiet spēkus arī kam citam!

15. maijs – diena bagātības iegūšanai
Šo dienu dēvē par veiksmes dienu, jo tās enerģētika vērsta uz peļņas piesaistīšanu un ienākumu paaugstināšanu. Otrdienā šādas iespējas būs visiem, bet tās jāprot pamanīt un izmantot. Senatnē cilvēki veica rituālus, kas vērsti uz naudas veiksmes piesaistīšanu, skaitīja buramvārdus ratiem ar precēm un par to vietu, kur plānoja tās pārdot.

15. maijā jebkuras maģisks darbības, kas veiktas ar mērķi iegūt finansiālu labklājību, saņems Augstāko spēku atbalstu.

29. maijs – Pilnmēness
Pilnmēness Strēlnieka zīmē var veicināt pozitīvas enerģijas pieplūdumu. Tomēr pārsteidzīgi lēmumi var nest lielus, īpaši materiāla rakstura zaudējumus.

29. maijā speciālisti iesaka nenodarboties ar lietām, kas prasa nopietnību un iedziļināšanos, jo darba sekas var būt negatīvas. Šis ir stabilitātes un iesākto darbu pabeigšanas laiks. Izpildīti solījumu paaugstinās tavu pašvērtējumu un uzlabos reputāciju.

Avots: Esotericblog

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu