Reklāma

Lauva ir mērķtiecīgs un stipras gribas cilvēks, tāpēc nav pieradis atkāpties no izvirzītajiem mērķiem. Kamēr viņš negūs uzvaru, viņu neviens nenovirzīs no ceļa gan darba, gan mīlestības jomā. 2018.gada marta horoskops Lauvam iesaka nodarboties ar personiskās dzīves sakārtošanu, īpaši, ja Lauva sen ir viens un sapņo satikt savu otro pusīti.

Martā tu varēsi ne tikai apburt desmitiem pielūdzēju, bet arī izveidot skaistu un stipru romānu. Galvenais – neidealizē tos, ar kuriem tevi savedīs kopā liktenis. Pavasara periods Lauvam būs spilgts un neaizmirstams, ja viņš kaut uz brīdi abstrahēsies no darba. Protams, no esošajām problēmām ātri atbrīvoties neizdosies, bet marta horoskops Lauvam ir izdomājis jaunas personisko jautājumu risināšanas metodes.

Ja kaut kas attiecībās ar izredzēto nepatīk, tad labāk sēsties pie sarunu galda. Nenogriez visu kā ar nazi, tad jūsu savienība var kļūt patiesāka un stiprāka. Martā nevajag izpaust savu ugunīgo temperamentu, tad Lauva patiešām paliks viens, sēžot aukstas karaļvalsts tronī.

Marts ir ideāli piemērots Lauvam, kas nolēmis izveidot savu biznesu. Seko instrukcijai, nevis savai sirdsbalsij. Biznesā vajadzīgs precīzs aprēķins, lai nenonāktu krīzes situācijā. Vēlams būt mēreni ambiciozam un biežāk iet uz kompromisu ar lietišķajiem partneriem. Martā horoskops Lauvam iesaka savaldīt apetīti profesionālajā sfērā.

Reklāma

Lauvam, kas sen strādā kolektīvā, marta horoskops prognozē algas pielikumu un jaunu amatu. Tikai neaizmirsti paņemt atelpu un prasmīgi organizēt savu atpūtu, citādi pavasara sākumā nopietni iedragāsi savu veselību. Pat pašam izturīgākajam un stiprākajam Lauvam nervu sistēma var neizturēt pārmērīgu slodzi. Necel paniku pirms laika, nedzer tabletes, bet sarīko sev grandiozu iepirkšanos. Tad noskaņojums noteikti būs augstā līmenī, tāpat kā pašsajūta.

No mājas un sadzīves problēmām Lauvam martā neizdosies izvairīties. Gaidāms ne tikai mājokļa remonts, bet arī vasaras mājiņas būvniecība. Labs mēnesis, lai parakstītu līgumus, noslēgtu darījumus un ieguldītu finanses izdevīgos uzņēmumos. Lauva pat varēs iegādāties jaunu mājokli, ja pareizi sadalīs savu budžetu. Martā daudzi sapņi piepildīsies kā pēc līdakas pavēles. Lai darbā neatpaliktu no pieredzējušiem kolēģiem, Lauvam jāiet mācīties vai jāpaaugstina meistarība.

Galvenais, lai tu pats būtu orientēts uz radikālām pārmaiņām dzīvē. Marta horoskops Lauvam iesaka nepadoties grūtību priekšā, bet kļūt izlēmīgākam visos aizsākumos. Gaidāmi bieži komandējumi, zvani, pārcelšanās un darba kņada. Taču tas viss sniegs prieku, jo dos labus rezultātus un atnesīs peļņu. Marta vidū Lauva vairos savu kapitālu, ja nepalaidīs garām vajadzīgo brīdi.

Neekonomē dāvanām tuviem cilvēkiem un vēl jo vairāk – savai veselībai. Marta horoskops iesaka Lauvam veikt veselības izmeklēšanu klīnikā, lai izslēgtu nopietnas saslimšanas. Iespējams, ka pavasarī saasināsies vecas kaites, tāpēc neaizmirsti par profilakses pasākumiem un pareizu uzturu. Lai izskatītos slaidāks un jaunāks, lietderīgi ievērot diētu, nodarboties ar fiziskajiem vingrinājumiem un skriešanu no rītiem.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu