Reklāma

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ir sagatavojis jaunāko reportāžu no Phjončhanas – sarunu ar bobsleja zvaigzni Oskaru Melbārdi, kurš kopā ar stūmēju Jāni Strengu vakar Latvijai izcīnīja pirmo Olimpisko medaļu.

Dienu pēc izcīnītās bronzas Edgars tiekas ar bobsleja divnieku ekipāžas pilotu Melbārdi, lai aprunātos, kādas ir sajūtas – būt par medaļas īpašnieku. Oskars sarunā neslēpj, ka ceļš līdz vietai uz pjedestāla bija gan emocionāli, gan fiziski smags, turklāt pirms Olimpiādes gūtā trauma pamatīgi iedragāja ticību, ka viss izdosies.

Neilgi pirms sacensībām treneris pieņēma lēmumu nomainīt Melbārža ekipāžas stūmēju Daumantu Dreiškenu pret Jāni Strengu. Oskars pastāstīs savu redzējumu par trenera lēmumu un atklās, kā vērtē Jāņa fizisko sagatavotību.

Reklāma

Edgaram Buļam izdosies noskaidrot, ka Oskaram Melbārdim ir īpašs bobsleja divnieku un četrinieku ekipāžu rezultātu pareģošanas blociņš. Melbārdis gan vēlējās saglabāt intrigu par pareģotajiem četrinieku braucienu rezultātiem, vien atklājot, ka divnieku ekipāžas sasniegtais rezultāts ir tuvu tam, kāds tika pareģots.

Seko līdzi Latvijas sportistu sacensību tiešraidēm LMT Mājas viedtelevīzijas LTV7 kanālā un skaties interesantāko notikumu reportāžas no Phjončhanas Ziemas Olimpiskajām spēlēm ik dienu arī lietotnē LMT Straumē un internetā.

Skatītāji aicināti atbalstīt mūsu sportistus un iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #LatvijaKorejā.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu