Reklāma

Apses miets ienaidniekam
vampirs1
Pieņemsim, ka esat sajutis vai izskaitļojis enerģētisko vampīru. Tātad jāatrod veids, kā pret viņu aizsargāties. Tā kā vampīri mēdz būt dažādi, atšķirīgai jābūt arī aizsardzībai.

V. Jakovļevs piedāvā apsteigt ienaidnieku un uz agresiju atbildēt ar brīdinājuma triecienu. Tikai šajā gadījumā jāapgūst austrumu cīņas tehnika, kas ļauj brīvi regulēt sava ķermeņa enerģiju. Diemžēl tieši aizraušanās ar maģiskām un enerģētiskām zinībām spēj cilvēku pārvērst vampīrā, tāpēc garīgi netrenētiem cilvēkiem daudz drošāk izvēlēties pasīvo aizsardzību.

Pats labākais veids, kā aizsargāties no vampīra, ir – saglabāt absolūtu mieru. Ir stingri jāpatur prātā, ka, neiesaistoties vampīra uzspiestajā skandālā, viņš nespēs enerģiju atņemt. Tieši negatīvie emociju uzliesmojumi palīdz agresoram ātri nosūkt lielu enerģijas devu.

Efektīvs aizsardzības veids ir arī “enerģētiskais vairogs”. Cilvēks domās savas auras ārmalu pārvērš mirdzošā spogulī, kas atstaro jebkuru “ļauno” enerģiju. Jo spilgtāka ir cilvēka iztēle un jo mierīgāks viņš būs uzbrukuma brīdī, jo efektīvāks būs “vairoga” aizsardzības efekts.

Reklāma

Reliģiozam cilvēkam aizsardzības nolūkos jāizmanto garīgie ticības simboli. Piemēram, jāiztēlojas, ka starp viņu un vampīru ir ugunīgs krusts vai svētbilde, kas ļoti spēcīgi iedarbojas uz ļaundari.

Reizēm pārāk izteikta upura iztēle kļūst par enerģētiskā vampīra izpalīgu. Salasījies mistisko literatūru, upuris var just bailes no ienaidnieka un pārvērtēt viņa iespējas. Tad sīkie enerģētiskie zaglēni pārtop varenos milžos, kuriem stāties pretī šķiet bezcerīgi. Patiesībā aizsardzības nolūkos nepieciešama pilnīgi pretēja rīcība: uzbrukumam gatavais vampīrs jāiztēlojas kā punduris, bet pašam sevi – kā gigantu.

Gadījumā ja nākas satikties ar mierīgu vampīru, kurš ar savām žēlabām gatavs jūs novest līdz izmisumam, ļoti svarīgi saglabāt gara spēku. Kad šāds cilvēks sāk sūdzēties par likteni, domās jāpasaka: “Pats/pati esi vainīgs/vainīga!” Dzīve dod cilvēkam to, ko viņš pats iesējis. Reizēm ar šiem domās pateiktajiem vārdiem ir gana, lai gaudulīgais vampīrs atkāptos un dotos meklēt sev citu upuri. Galvenais – ieņemt stingru pozīciju: neļaut saviem viltus draugiem vai kolēģiem liet uz apkārtējo galvām visādas negācijas. Piekrišana mierīgajam vampīram tikai pastiprinās viņa alkas iegūt enerģiju šādā vieglā ceļā, bet viņa sarunu partnerim tas var draudēt ar nervu sistēmas un visa organisma novājināšanos.

Mēdz būt vampīri, kuru galvenais ierocis ir izprovocēt upurī žēluma jūtas. Pirms uzbrūk, vampīrs vispirms cenšas nodibināt emocionālu kontaktu: sūdzas par savu likteni, problēmām, slimībām. Turklāt darīt kaut ko pats lietas labā viņš negrib, tāpēc savas problēmas risina, “piesūcoties” cita cilvēka aurai. Iedarbīgs līdzeklis pret šādiem vampīriem ir tā sauktā aukstuma terapija, proti, pret šādu cilvēku jāizturas atturīgi un ļoti auksti. Izmaiņas attiecību raksturā nāks par labu abiem: upuris saglabās savu auru neskartu, bet vampīram nāksies iemācīties gūt enerģiju normālā veidā.

Pats labākais veids, kā sevi pasargāt no jebkura veida vampīriem, ir “emocionālā aizsardzība”. Priecīgs skats uz dzīvi, patiesa interese par lietām, kuras nākas paveikt, mierīga un cieņas pilna attieksme pret apkārtējiem, mīlestība pret tuviniekiem, kas nepāraug neapdomībā, droši aizsargā no enerģētiskajiem uzbrukumiem, ja vien tos neveic īpaši sagatavoti cilvēki – melnie magi.

Taču katra cilvēka dzīvē priecīgie periodi mijas ar skumjākiem. Un tad emocionālā aizsardzība no viņa enerģētiskā apvalka it kā tiek noņemta. Ko darīt, ja tieši šādā situācijā cilvēks kļuvis par enerģētiskā vampīra donoru?

Var izmantot metodi, kas veicina ātru biolauka atjaunošanos. Tā pamatojas uz ūdens attīrošo iedarbību, jo ūdens aizskalo visu negatīvo enerģiju un atbrīvo ar kosmosu saistītos kanālus. Procedūrai ir divi posmi. Pirmo veic no rīta aptuveni pusstundu pēc pamošanās. Ņem divus prāvus traukus (spaiņus), vienu piepilda ar aukstu (vēsu) ūdeni, otru – ar karstu. Stāvot vannā, vispirms uzgāž galvai vēso ūdeni, pēc tam – karsto.

Otru posmu izpilda vakarā. Ūdens krānam uzmauc elastīgu gumijas cauruli, galu ieliek vannā un maksimāli atver aukstā ūdens padevi. Pēc tam ūdens plūsmā 5 minūtes jāimitē iešana pret straumi.

Šis elementāri vienkāršais rituāls palīdz atbrīvoties no visa negatīvā, kas nejauši “pielipis” dienas laikā.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu