Reklāma

smadzenes1

1. Agresors pāriet iekšēja uzbudinājuma stāvoklī un tuvojas izraudzītajam upurim. Šajā posmā agresora aurā krasi parādās tai raksturīgās deformācijas: galvas centrā tā it kā iegrimst, bet visapkārt – izspiežas. Vampīram “izaug” savdabīgi “enerģētiskie ragi”. Viņa aura krasi palielinās, taču tā kļūst smaga un iemanto nomācošu raksturu.

2. Agresora un upura auru kontakts. Vampīrs ar savas auras iekšējiem slāņiem spiež uz upura auru, tādējādi to demoralizējot.

3. Kopīgā “auras maisa” veidošana. Tas tiek radīts uz upura auras rēķina.

Reklāma

4. Intensīva auru pārveidošana “enerģētiskā maisa” iekšienē. Agresora uzbudinājums šajā posmā sasniedz maksimumu.

5. Izeja no kopīgā “enerģētiskā maisa”. Agresora garastāvoklis strauji mainās: viņš nomierinās, tad pagriežas pret upuri ar sāniem un pamet kopīgo “maisu”.

6. Agresors, atjaunojis savu auru un piešķīris tai normālu formu, pamet upuri. Toties upura aura ir pavisam bēdīgā stāvoklī: tā kļuvusi mazāka un uz tās redzamas rupjas deformācijas pēdas, bet pats upuris jūt emocionālu nospiestību un fizisku vājumu.

Enerģētiskais vampīrs, apmierinājis vajadzību izlabot savu auru uz cita cilvēka rēķina, izveido tai veselīgu formu un uz kādu laiku nomierinās. Viņa turpmākā uzvedība ne ar ko neatšķiras no normālo cilvēku uzvedības. Taču deformācijas cēloņi nav novērsti, tāpēc pēc kāda laika agresora aura atkal mainās, un viņš sāk meklēt jaunu upuri.

Par enerģētiskajiem agresoriem cilvēki var kļūt pēc smagas slimības, kas noārda auru. Diezgan bieži par tādiem var kļūt pēc bīstamas aizraušanās ar maģiju. Mistiskas nodarbes vienatnē bez pieredzējuša un atbildīga vadītāja klātbūtnes ne tikai rada neskaitāmas deformācijas aurā, daži, kas stipri “saslimuši ar maģiju”, spēj izsaukt nekontrolējamus efektus (poltergeistu) savā dzīvesvietā. Sāk notikt neiedomājamas lietas: istabās dzirdami savādi trokšņi, pašas no sevis atveras durvis, krīt un saplīst trauki un tamlīdzīgi.

Profesors Jakovļevs apkopojis arī agresoriem piemītošās kopīgās iezīmes. Kā liecina viņa novērojumi, acu krāsa nav apliecinošs “simptoms”: enerģētiskus triecienus vienādi spēj izdarīt cilvēki gan ar tumšas, gan gaišas krāsas acīm. Daudz drošāka enerģētisko vampīru pazīme ir “apdzisušu” acu izteiksme, kas ir disharmonijā ar veselīgo sejas krāsu, fizisko spēku un impulsivitāti.

Kā neļaut sevi “aprīt vampīram”, lasi nākamajā lapā!

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu