Reklāma

Mūmija ar ragiem un zirga kājas pakaviem
lucifers1
Starp muzeja eksponātiem ir mūmija, kas atrasta 1997.gadā Mehiko, zem Svētā Antonijas baznīcas altāra. Pētījumi pierādīja, ka mirstīgās atliekas ar spilgti izteiktiem ragiem un zirga kājas pakaviem piederējušas 25 gadus vecam cilvēkam, kurā iemiesojies Sātans pēc viņu abpusējas vienošanās, ko apstiprina vara medaljons uz mūmijas kakla. Atraduma vecums ir aptuveni 600 gadu. Šāda mūmija nav pirmais atradums, kas liecina par Sātana iespējām pieņemt cilvēka tēlu. 1995.gada beigās ASV Dienviddakotas štatā tika atrasta ragaina mūmija, kas ir aptuveni 300 gadu veca.

Ja intervāls starp Sātana iemiesošanos cilvēkos nemainīsies, viņa nākamo parādīšanos var gaidīt trešās tūkstošgades sākumā. Kritušā Eņģeļa pravietojumi sakrīt ar Bībeles tekstā minētajiem pareģojumiem – atšķirība ir tikai spēku līdzsvarā pēc Gaismas un Tumsas izšķirošās cīņas.

Vatikāna eksperti apgalvo, ka pieci no sātaniskajiem pareģojumiem – krusta gājieni, pasaules kari un Ļaunuma spēki Hitlera un Staļina veidolā, sabiedrības morāles kritums, dabas kataklizmu virkne – jau ir piepildījušās. Pārējām piecām vajadzēja īstenoties līdz 2000.gadam, taču notikumu gaita brīnumainā kārtā mainījās par labu Gaismas spēkiem. Taču kurš gan var garantēt, ka Sātans atteicies no saviem plāniem?

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu