Reklāma

Lucifera muzejs
lucifer3

Cilvēki, kas šaubās par iespējamo apokalipsi, var rast atbildes uz daudziem jautājumiem Lucifera muzejā, kas 1933.gadā ar pāvesta Pija XI svētību tika atklāts Vatikānā, Svētas sirds mocekļa baznīcas pagrabā.

Slepenā muzeja direktors Stefans Mecofanti apgalvo, ka muzejs ir pierādījums Kritušā eņģeļa pastāvēšanai, bet muzeja eksponāti – viņa spējām, ko apliecina vairāku cilvēku personīgās lietas, kas sadegušas vietās, kurās tām pieskārusies dēmona roka.

Muzejā, piemēram, ir lūgšanu grāmata, kas piederēja jaunai itālietei, kura nomira no šausmām 1578.gadā, kad viņai parādījās Sātans. Grāmata, kura viņai bailēs izkrita no rokām, ir sadegusi tajās vietās, kur tai pieskārās Tumsas valdnieka roka.

Reklāma

Cits eksponāts ir franču grāfienes Sibillas de Merkeres kleita – viņa satika Sātanu savas pils pagalmā, kurā tobrīd nebija neviena cita cilvēka. Kleitas apakšējā mala ir sadegusi tajā vietā, kur tai pieskārās Sātana roka.

Interesantākais eksponāts ir plāksnītes no melna oniksa, kas ir 10 000 gadu vecas. Plāksnītēs minētas visas nelaimes, ko cilvēkiem uzsūtīs Tumsas valdnieks.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu