Reklāma

Slepenie arhīvi Vatikāna pagrabos glabā ne mazums senu artefaktu, kuru noslēpumu atminējums var nopietni sašūpot baznīcas pamatus. Pie šādiem artefaktiem pieder plāksnītes ar Sātana pareģojumiem. Tās tika plānots publiskot 2001.gadā, lai pavēstītu cilvēkiem, ka pasaules gals neiestāsies, taču nesaprotamu iemeslu dēļ Romas pāvests Jānis Pāvils II aizliedza atklāt šo informāciju. Lieta uz priekšu pavirzījās tikai nesen.

Senās plāksnītes ar 10 Sātana pravietojumiem glabājas Vatikānā kopš XVI gadsimta. Tajās iegravētais vēstījums stāsta par pēdējo izšķiro kauju starp Labo un Ļauno, par notikumiem, kuri pareģo Ļaunā uzvaru un Sātana varas iestāšanos uz Zemes.

Pēdējā laikā sensacionālās ziņās un daiļdarbos parādījusies plaša informācija par “pasaules gala”, “apokalipses”, “armagedona” iestāšanos, kas liek aizdomāties. Pēc 1999.gadā nenotikušā pasaules gala izšķirošo datumu pārceļ uz netālu nākotni arvien tālāk un tālāk.

Patiesi ticīgi cilvēki ir neapstrīdami pārliecināti par Gaismas spēku uzvaru un Dieva valstības iestāšanos, nav zināms tikai precīzs datums, kad tas notiks. Ezoterisko mācību sekotāji, kristīgās doktrīnas teologu piekritēji, konkrēti Jeļena Rēriha savās atklāsmēs Dzīvās ētikas mācībā ir sniegusi vispilnīgāko gaidāmo notikumu aprakstu. Rēriha ir aprakstījusi kauju pie Belajas kalna (Altajā), kas notiks trešās tūkstošgades sākumā. Kopš tā laika Belajas kalnu Rērihas sekotāji ir pasludinājuši par svētu.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu